Mreža mladih podržala akciju g-đe. Selme Hasić Manić za kupovinu regulatora za kiseonik za potrebe Opšte bolnice u Novom Pazaru

Mreža mladih podržala akciju g-đe. Selme Hasić Manić za kupovinu regulatora za kiseonik za potrebe Opšte bolnice u Novom Pazaru

Mreža mladih Mešihata Islamske zajednice Sandžaka priključila se akciji g-đe. Selme Hasić Manić, u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu regulatora za kiseonik sa pratećom opremom za potrebe Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Predstavnici Mreže mladih juče su u Novom Pazaru g-đi. Selmi Hasić Manić – koordinatoru ove akcije, predali novčanu pomoć u iznosu 2.776 eura.

G-đa. Selma Hasić Manić, koordinator ove plemenite akcije predala je danas Opštoj bolnici u Novom Pazaru prikupljenu pomoć i u pisanoj izjavi za naš portal poručila sljedeće:

Danas je uručena donacija u ime naroda koju sam samoinicijativno pokrenula. Hvala svim ljudima koji su se odazvali, ovo je donacija od naroda koja će biti od značaja bolnici za dalji rad. Hvala vam što ste se priključili, i nadam se da ovoga puta neće biti nikakvih političkih etiketa, jer ja zaista delujem samostalno bez političke podrške. Molim Allaha da vas nagradi, i da uvek imate široke ruke i veliko srce za pomoć svom narodu.

Mreža mladih zahvaljuje se svim građanima u Sandžaku i dijaspori koji su podržali ovu akciju i pokazali solidarnost sa licima oboljelim od koronavirusa.

Umrežimo se u dobročinstvu!

mmmizs.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *